MENU

0800-ontslag

Als u ontslagen bent of uw werkgever wenst de arbeidsovereenkomst met u te beëindigen, dan komen er veel vragen op u af. Kan dit zomaar? Heb ik recht op een ontslagvergoeding? Heb ik recht op een WW-uitkering? Wat moet ik doen en wat moet ik laten?

De arbeidsrechtspecialisten van 0800-ontslag geven antwoord op deze en andere vragen en voorzien u van helder en duidelijk advies. Bel gratis 0800-ontslag (0800-6687524). We zijn iedere dag telefonisch van acht tot acht bereikbaar!

0800-ontslag.nl

Wilt u als werknemer meer informatie over het ontslagrecht? U vindt hier de informatie die u nodig heeft als u met een (dreigend) ontslag wordt geconfronteerd.

De website 0800-ontslag.nl is dag en nacht bereikbaar en voorzien van uitgebreide informatie over het ontslagrecht. Op die manier weet u wat u te wachten staat en wat de mogelijke juridische stappen zijn die u moet nemen. En mocht u na het lezen van de informatie alsnog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

0800-ontslag is er ook voor ambtenaren

Bent u ambtenaar, dan gelden voor u afwijkende regels. Een ambtenaar is werkzaam op grond van een (eenzijdige) aanstelling, in tegenstelling tot de "gewone" werknemer die werkzaam is op basis van een arbeidsovereenkomst. Onder andere rijksambtenaren, gemeenteambtenaren en militair ambtenaren bij defensie kunnen bij ons terecht.

Lees hier meer over wat het ontslagrecht voor u als ambtenaar inhoudt en wat u tegen een (dreigend) ontslag kunt doen.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel 0800-ontslag!

Door het gratis nummer 0800-ontslag te bellen, kunt u uw situatie voorleggen aan een van onze specialisten. U krijgt dan een eerste gratis advies op maat en u wordt geïnformeerd over de stappen die u kunt of moet nemen en over het eventuele vervolgtraject.

0800-ontslag is er voor u!

© 2017 RWV