MENU

Masterclass Arbeidsrecht Vakantie & Verlof

Datum 24-05-2016
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Attemazaal
Voor wie HR-managers en P&O medewerkers

Renate de Regt en Thijs de Jong wijden uit over alle regels omtrent vakantie & verlof en de juiste invulling van deze regels die voor uw bedrijf het beste passen. Zij zullen er voor zorgen dat uw onderneming hier correct mee omgaat en de balans tussen de belangen van de werkgever en werknemer het beste vorm kan geven.

Als u op dit moment een actuele kwestie heeft dan is het mogelijk om deze voor te leggen en zal hier tijdens de presentatie aandacht aan worden gegeven.

Zoals u van ons gewend bent, doen wij dit in een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Bent u er (weer) bij?

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier.  
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein. Het kan zijn dat er, gelet op de hoeveelheid aanmeldingen, onvoldoende parkeergelegenheid is. Is dit het geval, dan kunt u aan de overkant, aan de Toussaintkade (voormalig ROC-gebouw) parkeren. Hoe komt u daar? Rij vanaf ons kantoor naar links, sla bij de eerste kruising rechtsaf en vervolgens de eerste straat rechts. Rij door tot het einde van de straat. Daar kunt u parkeren. Via de fietstunnel bereikt u lopend ons kantoor. 

© 2022 RWV