MENU

Masterclass Arbeidsrecht Ziekte & Verzuim

Datum 20-09-2016
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Haagweg 149 Leiden
Voor wie HR-managers en P&O medewerkers

Nadine van der Slot zal tijdens deze masterclass onderwerpen behandelen waar u mee te maken krijgt dan wel waar u aan moet denken bij ziekte en verzuim van werknemers. Heeft u te maken met een kwestie of nu al een specifieke vraag dan is het mogelijk dit alvast aan Nadine van der Slot voor te leggen. Zij kan deze kwestie of vraag tijdens haar presentatie behandelen. 

Zoals u van ons gewend bent, doen wij dit in een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Bent u er (weer) bij?

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein. Het kan zijn dat er, gelet op de hoeveelheid aanmeldingen, onvoldoende parkeergelegenheid is. Is dit het geval, dan kunt u aan de overkant, aan de Toussaintkade (voormalig ROC-gebouw) parkeren. Hoe komt u daar? Rij vanaf ons kantoor naar links, sla bij de eerste kruising rechtsaf en vervolgens de eerste straat rechts. Rij door tot het einde van de straat. Daar kunt u parkeren. Via de fietstunnel bereikt u lopend ons kantoor. 

© 2021 RWV