MENU

Masterclass Algemene Voorwaarden

Datum 10-05-2016
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Attemazaal
Voor wie ?

Een goede set Algemene voorwaarden verkleint (juridische) risico’s en voorkomt achteraf problemen. Net als vele ondernemers, maakt ook u waarschijnlijk gebruik van Algemene voorwaarden. Het is daarbij van groot belang dat u deze op tijd aan uw contractspartij ter kennis stelt en dat u de Algemene voorwaarden juist overeenkomt. Niets nieuws toch? 
Niettemin gaat het nog niet altijd goed en komt het nog geregeld voor dat een contractspartij de Algemene voorwaarden vernietigt. Gebeurt dat bij u, dan staat u met lege handen.

Terwijl u geniet van een lunch leggen Alexander Klein Hofmeijer en Lisanne Bergman uit hoe u het beste uw Algemene voorwaarden kunt hanteren, waar u op moet letten bij het opstellen, overeenkomen en behouden (up-to-date houden) van uw Algemene voorwaarden. We doen dit in een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie.

Wat komt er aan bod?

Aan de hand van aansprekende voorbeelden worden onder andere de volgende vragen behandeld:

  • Wat vermeldt u in uw Algemene voorwaarden?
  • Wanneer treden welke Algemene voorwaarden in werking?
  • Wanneer zijn Algemene voorwaarden niet van toepassing?
  • Waar moet u op letten bij gebruik van meerdere sets Algemene voorwaarden?

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier.  
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein. Het kan zijn dat er, gelet op de hoeveelheid aanmeldingen, onvoldoende parkeergelegenheid is. Is dit het geval, dan kunt u aan de overkant bij het ROC Leiden (Toussaintkade 51) parkeren. Hoe komt u daar? Rij vanaf ons kantoor naar links, sla bij de eerste kruising rechtsaf en vervolgens de eerste straat rechts. Rij door tot het einde van de straat. Daar kunt u parkeren. Via de fietstunnel bereikt u lopend ons kantoor. 

Inschrijven niet (meer) mogelijk
Specialismen
Rechtsgebieden
Inschrijven niet (meer) mogelijk
Specialismen
Rechtsgebieden
© 2022 RWV