MENU
Wet arbeidsmarkt in balans, Wab

Masterclass Arbeidsrecht: 1 jaar WAB

Datum 10-11-2020
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Haagweg 149, Leiden
Voor wie Uitsluitend voor HR-managers & P&O medewerkers

Per 1 januari 2020 is de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) ingevoerd en dus is het 11 maanden later tijd om de balans op te maken. Is het ontslagrecht inderdaad soepeler geworden door het invoeren van een cumulatiegrond? Hoe wordt in de praktijk omgegaan met het recht op transitievergoeding vanaf de eerste werkdag en met de ruimere ketenregeling? En hoe zit het met de regels rond het werken met oproepkrachten en de schriftelijke vastlegging van onbepaalde tijd contracten voor de lage WW-premie? 

Tijdens deze masterclass staan wij uitgebreid stil bij de wijzigingen die de WAB ons heeft gebracht en de knelpunten die van belang zijn voor uw HR-praktijk.

Masterclasses Arbeidsrecht

In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl u geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Bent u er (weer) bij?!

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2020 RWV