MENU
Fraudepreventie en acties na fraude

Masterclass Arbeidsrecht: Duurzame inzetbaarheid van werknemers deel 1

Datum 21-04-2020
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Haagweg 149, Leiden
Voor wie Uitsluitend voor HR-managers & P&O medewerkers

Naar aanleiding van de maatregelen ten aanzien van het Coronavirus, hebben wij deze masterclass geannuleerd. We hopen u in de komende weken meer duidelijkheid te kunnen geven over een nieuwe datum of andere invulling van de masterclass. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is duurzame inzetbaarheid van werknemers eigenlijk? En hoe meet je dat? Waar ben je als werkgever voor verantwoordelijk? En wat helpt? Dit jaar verzorgen wij twee aparte masterclasses die in het teken staan van dit thema.

Tijdens de eerste masterclass zullen we de duurzame inzetbaarheid van het meest kostbare goud van de werkgever – het personeel – van alle kanten bekijken. Het betreft een interactieve masterclass waarbij Bob Heeren en Eva van Delft de regels op een rij zetten en laten zien hoe gestructureerde communicatie werkt. Margriet Glas (adviseur duurzame inzetbaarheid en mediator bij Dit Perspectief) praat je bij over de vermogensmonitor – hét onmisbare meetinstrument voor de belastbaarheid van de werknemers.

Masterclasses Arbeidsrecht

In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl u geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Bent u er (weer) bij?!

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2022 RWV