MENU
Fraudepreventie en acties na fraude

Masterclass Arbeidsrecht: Duurzame inzetbaarheid van werknemers deel 2

Datum 22-09-2020
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Haagweg 149, Leiden
Voor wie Uitsluitend voor HR-managers & P&O medewerkers

Wat is duurzame inzetbaarheid van werknemers eigenlijk? En hoe meet je dat? Waar ben je als werkgever voor verantwoordelijk? En wat helpt? Dit jaar verzorgen wij twee aparte masterclasses die in het teken staan van dit thema.

Tijdens de tweede masterclass staan we vooral stil bij de juridische aspecten die gelinkt zijn aan dit thema. Welke juridische instrumenten kunnen ingezet worden om de juiste werknemers te behouden in tijde van een schaarse arbeidsmarkt en hoe zorgt u er daarnaast voor dat de uitval door ziekte zo laag mogelijk is? Bij het vormgeven van de duurzame inzetbaarheid binnen de onderneming kunnen onder meer de volgende onderwerpen een rol spelen: doorwerken na AOW-gerechtigde leeftijd, pensioen, verzoeken in het kader van de Wet flexibel werken en het voorkomen en verlagen van uitval door ziekte. Wij lichten u graag voor!  

Masterclasses Arbeidsrecht

In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl u geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Bent u er (weer) bij?!

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2020 RWV