MENU

Masterclass Ondernemingsrecht: WHOA; het buitengerechtelijk dwangakkoord komt eraan!

Datum 26-03-2020
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Haagweg 149, leiden
Voor wie Accountants, fiscalisten en bedrijfsadviseurs

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen ten aanzien van het Coronavirus, hebben wij besloten deze masterclass te annuleren. We hopen u in de komende weken meer duidelijkheid te kunnen geven over een nieuwe datum. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Sinds de afgelopen financiële crisis is er toenemende aandacht voor wetgeving om het reorganiserend vermogen van ondernemingen te bevorderen. Met het wetsvoorstel de WHOA (Wet homologatie onderhands akkoord) kunnen ondernemingen in betalingsproblemen straks – ter voorkoming van een faillissement - een dwangakkoord aanbieden aan hun aandeelhouders en schuldeisers.

In oktober 2018 heb ik in een masterclass het voorontwerp besproken; inmiddels is het wetsontwerp in behandeling bij de Tweede Kamer. Alle reden om u bij te praten over de ontwikkelingen.

Komt u naar deze masterclass?

Terwijl u geniet van de lunch, vertelt Martijn Hoving u over de wijzigingen die het wetsvoorstel met zich meebrengt. Omdat de masterclass in een kleine setting wordt gehouden, is er veel ruimte voor interactie en discussie. Ook is er tijdens en na de presentatie voldoende tijd om vragen te stellen. Schrijft u zich vandaag nog in?

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2022 RWV