MENU
webinar, arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid werknemers, gestructureerde communicatie, werkvermogen, subsidie

Webinar Arbeidsrecht: Duurzame inzetbaarheid van werknemers deel 1

Datum 13-08-2020
Tijdstip 15:00 - 16:00
Locatie Online

Dit webinar is half augustus beschikbaar.

Wat is duurzame inzetbaarheid van werknemers eigenlijk? Hoe meet u die en hoe kunt u het werkvermogen verhogen? Waar bent u als werkgever voor verantwoordelijk? Wat helpt? Wat kunt u doen? In twee aparte webinars vertellen wij u meer over duurzame inzetbaarheid.

In het eerste webinar staat het meest kostbare goud van de werkgever – de werknemers – centraal. Margriet Glas, adviseur duurzame inzetbaarheid en mediator, praat u bij over de vermogensmonitor, een onmisbaar meetinstrument voor de belastbaarheid van werknemers. Ze laat zien hoe u duurzame inzetbaarheid van werknemers onderzoekt en bevordert. En welke subsidie u als MKB’er per 1 september kunt aanvragen.

Advocaat en mediator Bob Heeren laat zien dat en hoe gestructureerde communicatie werkt. En hoe deze bijdraagt aan meer werkplezier en aan een grotere, meer langdurige binding van uw werknemers. Hierdoor bevordert u het welzijn van uw werknemers en kunt u conflicten vroegtijdig signaleren en oplossen.

Dit webinar wordt niet live gegeven, maar vooraf opgenomen. Wilt u op het moment dat het webinar beschikbaar is een e-mail ontvangen? Schrijft u zich dan in.

© 2020 RWV