MENU
webinar, arbeidsrecht, duurzame inzetbaarheid werknemers, gestructureerde communicatie, werkvermogen, subsidie

Webinar Arbeidsrecht: Duurzame inzetbaarheid van werknemers deel 1+2

Datum 13-08-2020
Tijdstip 00:00 - 23:00
Locatie Online

De webinars zijn inmiddels beschikbaar.

Wat is duurzame inzetbaarheid van werknemers eigenlijk? Hoe meet u die en hoe kunt u het werkvermogen verhogen? Waar bent u als werkgever voor verantwoordelijk? Wat helpt? Wat kunt u doen? In twee aparte webinars vertellen wij u meer over duurzame inzetbaarheid.

In deel 1 van de reeks webinars over duurzame inzetbaarheid laat advocaat en mediator Bob Heeren zien hoe en dat gestructureerde communicatie werkt. En hoe deze bijdraagt aan meer werkplezier en aan een grotere, meer langdurige binding van uw werknemers. Hierdoor bevordert u het welzijn van uw werknemers en kunt u conflicten vroegtijdig signaleren en oplossen. 

Bekijk het webinar Duurzame inzetbaarheid van werknemers. Deel 1. Hoe hou je gemotiveerde werknemers

In het tweede webinar staat het meest kostbare goud van de werkgever – de werknemers – centraal. Margriet Glas, adviseur duurzame inzetbaarheid en mediator bij DIT Perspectief, praat u bij over de vermogensmonitor, een onmisbaar meetinstrument voor de belastbaarheid van werknemers. Ze laat zien hoe u duurzame inzetbaarheid van werknemers onderzoekt en bevordert. En welke subsidie u als MKB’er per 1 september kunt aanvragen.

Bekijk het webinar Duurzame inzetbaarheid van werknemers. Deel 2. De vermogensmonitor en subsidie

© 2022 RWV