MENU

Masterclass Arbeidsrecht: Bijzondere bedingen in het arbeidsrecht

Datum 09-11-2021
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten, Haagweg 149 Leiden
Voor wie HR-managers en P&O medewerkers

Het arbeidsrecht kent een aantal bijzondere bedingen. Welke zijn dit, hoe moeten deze bedingen in de arbeidsovereenkomst worden geformuleerd en hoe kunnen deze bedingen worden gehandhaafd? Deze en andere vragen beantwoorden arbeidsrechtadvocaten Ronald Verheij en Kimberley Collée tijdens deze masterclass.  

Welke bijzondere bedingen in het Arbeidsrecht komen er aan bod?

  • Proeftijdbeding
  • Concurrentiebeding en relatiebeding
  • Geheimhoudingsbeding
  • Nevenwerkzaamhedenbeding
  • Studiekostenbeding 

Masterclasses Arbeidsrecht

In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl u geniet van de lunch, lichten onze specialisten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Bent u er (weer) bij?! 

Coronamaatregelen

Voor het deelnemen aan onze masterclass is een coronatoegangsbewijs nodig. We vragen u vriendelijk om uw coronatoegangsbewijs samen met uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Voor deze masterclass hanteren we een maximum van 20 deelnemers. Bij meer aanmeldingen, bieden we de masterclass op donderdag 11 november nogmaals aan. Tijdens uw inschrijving ziet u op welke datum er plaats is.

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vindt u hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2021 RWV