Veel goed draaiende (en gezonde) ondernemingen zijn door de coronacrisis plotseling in zwaar weer terechtgekomen. Hoe is dat bij u? Kunt u het hoofd boven water houden met behulp van de door de overheid genomen maatregelen of door tijdelijke bezuinigingsmaatregelen te nemen? Of zijn tijdelijke oplossingen niet meer voldoende om de tekorten op te lossen? En is de financiële impact zo groot dat het nemen van structurele maatregelen onvermijdelijk is om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen? In dat geval is een reorganisatie noodzakelijk.

Bij een reorganisatie komt er veel op u af en u heeft waarschijnlijk veel vragen. Tijdens dit webinar neemt arbeidsrechtadvocaat Kimberley Collée u aan de hand van 10 stappen mee in het reorganisatietraject.

Wat komt er aan de orde in het webinar 'Reorganisatietraject in coronatijd' 

  • Waar dient u rekening mee te houden?
  • Mag u zelf bepalen welke werknemers u voor ontslag voordraagt?
  • Hoe werkt de procedure bij het UWV?
  • Heeft de werknemer recht op een ontslagvergoeding en zo ja, hoe hoog is deze dan?

stappenplan reorganisatie: wat komt erbij kijken?

De 10 stappen die in het webinar worden behandeld zijn ook vervat in een handig stappenplan. Leest u liever het stappenplan  of wilt u zich voorbereiden op het webinar? Download dan vooral het stappenplan, zodat u precies weet hoe u een reorganisatietraject kunt doorlopen. 
 

Download stappenplan