Bouwen aan een sterke(re) organisatie en anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en veranderende (markt)omstandigheden. Ook voor de HR-afdeling is hierin een belangrijke rol weggelegd.

Door nú de organisatie goed in te richten, voorkom je dat later bij een reorganisatie juist de goede mensen het veld moeten ruimen. En, door een goed en modern personeelsbeleid te maken, kun je op een krappe arbeidsmarkt toch nieuwe medewerkers werven, hoeven achterblijvers niet af te vallen en voorkom je dat goede mensen vertrekken.

Tijdens deze masterclass bespreken arbeidsrechtadvocaten Ronald Verheij en Kimberley Collée wat in dit traject de belangrijkste aandachtspunten zijn, welke stappen in het proces gezet moeten worden en hoe dit kan worden vormgegeven.

Masterclasses Arbeidsrecht
In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Ben je er (weer) bij?!

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vind je hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.