MENU
Neuro Linguïstisch Programmeren op de Werkvloer, Neuro Linguïstisch Programmeren, NLP, masterclass, RWV

Masterclass Arbeidsrecht: Neuro Linguïstisch Programmeren op de Werkvloer

Datum 20-09-2022
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten

Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP. Dat klinkt geheimzinnig. En misschien ook een beetje eng. Een workshop NLP op de Werkvloer past dan ook wellicht niet meteen in de comfortzone.

Maar wat nou als je met NLP niet goed, maar zelfs uitmuntend in je werk kunt worden? 

Als je met behulp van taal en jouw eigen zintuigen zo anders kunt denken en doen dat het succes naar jou toekomt in plaats van andersom? 

Waarom zou je dan niet op zijn minst nieuwsgierig worden naar meer?

Maak kennis met NLP op de werkvloer. 

Een proeverij van pragmatische technieken en inzichten. Uitgelegd en toegelicht door advocaat, mediator en Master Practitioner NLP Bob Heeren. Dus helemaal afgestemd op de zakelijke praktijk. Zonder onnodige zweverigheden.

Een uur nieuwe energie en inspiratie voor jezelf en jouw collega’s. Voor excellente resultaten (als je daar tenminste in durft te geloven).

Masterclasses Arbeidsrecht
In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Ben je er (weer) bij?! 

Routebeschrijving en parkeergelegenheid
Een routebeschrijving vind je hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2022 RWV