MENU
kwalificatie arbeidsverhouding, masterclass, arbeidsrecht, zelfstandig ondernemer, zelfstandige, werknemer, arbeidsovereenkomst

Masterclass Arbeidsrecht: Ondernemer of werknemer?

Datum 17-05-2022
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten

Werknemer of zelfstandig ondernemer? Die vraag houdt veel opdrachtgevers bezig. Deze keuze is van belang omdat er verschillende regels gelden voor zelfstandigen en werknemers. Niet alleen verschillen de regels wat betreft de arbeidsrechtelijke bescherming, maar ook de rechten op sociale zekerheid en de fiscale behandeling.

Maar hoe zit dat nu echt en hoe leg je dat goed vast? En wanneer ziet de belastingdienst de samenwerking als arbeidsovereenkomst?

Deze vragen houden ons meer dan ooit bezig in een krappe arbeidsmarkt, waarin automatisering en ‘platformisering’ hoogtij vieren.

In deze masterclass geeft arbeidsrechtadvocaat Thijs de Jong je inzicht in de actuele stand van zaken en legt hij uit waar je op moet letten bij het maken van afspraken over samenwerking.

Masterclasses Arbeidsrecht
In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Ben je er (weer) bij?! 

Routebeschrijving en parkeergelegenheid
Een routebeschrijving vind je hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2022 RWV