MENU
masterclass, ziekteverzuim, zieke werknemer. rechten en plichten, ziekteverzuim voorkomen, ziekteverzuim verminderen, grensoverschrijdend gedrag

Masterclass Arbeidsrecht: Ziekteverzuim voorkomen en verminderen! Hoe doe je dat?

Datum 21-06-2022
Tijdstip 12:15 - 13:45
Locatie RWV Advocaten

Als werkgever heb je profijt van vitale werknemers. Het verminderen of zelfs voorkomen van verzuim zou dan ook hoog op de agenda moeten staan. Verzuim is uiteraard niet altijd te voorkomen. Belangrijk dus om op de hoogte te zijn van alle ins en outs rondom de zieke werknemer.

Tijdens deze masterclass bespreekt arbeidsrechtadvocaat Nadine van der Slot wat je kunt doen om verzuim terug te dringen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden praat zij je helemaal bij! Ook staat zij stil bij grensoverschrijdend gedrag: een onderwerp dat momenteel volop de aandacht heeft.

Masterclasses Arbeidsrecht
In een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. Tijdens en na de presentatie is er voldoende tijd om vragen te stellen en kunnen we, juist omdat de groep voornamelijk uit HR-managers en P&O medewerkers bestaat, dieper op het onderwerp ingaan. Ben je er (weer) bij?! 

Routebeschrijving en parkeergelegenheid
Een routebeschrijving vind je hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.

© 2022 RWV