Nu de coronacrisis op zijn eind loopt en de prijzen door de oorlog in Oekraïne oplopen, is de verwachting dat veel bedrijven (alsnog) in moeilijkheden raken. Onlangs publiceerde het Algemeen Dagblad de resultaten van een onderzoek waaruit blijkt dat 200.000 ondernemers op de rand van een faillissement balanceren.

Gezien dit bericht en andere berichten in de media, krijgen mogelijk ook enkele van jouw klanten met uitdagende tijden te maken. Hoe kun je jouw klanten hierin het beste bijstaan? Wij nodigen je graag uit voor de masterclass ‘Bedrijven in moeilijkheden’.

De masterclass vindt plaats in een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. Terwijl je geniet van een lunch, verzorgt Insolventierechtadvocaat Harjo Bakker een presentatie waarin de volgende onderwerpen aan de orde komen:

Tijdens en na de presentatie is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan Harjo of een van de andere advocaten. RWV beschikt over advocaten die gespecialiseerd zijn in de advisering van bedrijven in moeilijkheden. Vier van ons zijn daarbij actief als faillissementscurator.

Routebeschrijving en parkeergelegenheid

Een routebeschrijving vind je hier. Wij beschikken over een eigen parkeerterrein.