MENU
-VIDEO- Joyce Lustberg : overnameadvocaat

Joyce Lustberg: "Na een closing heb ik het nodig om mijn hoofd te kunnen legen. En dat doe ik met bootcamp" 
29-10-2021

Wie is Joyce Lustberg? Wat vindt ze zo leuk aan haar vak, waarom begeleidt ze graag klanten bij bedrijfsovernames en hoe ontspant zij na een closing of een drukke dag op werk?

Joyce als advocaat: belangrijk dat er een klik is

Joyce Lustberg doet bij RWV voornamelijk bedrijfsovernames en begeleidt de klant van A tot Z. Dat zijn intensieve processen en juist daarom vindt Joyce de samenwerking, het vertrouwen en de klik met de klant erg belangrijk. Joyce: “De leukste klanten vind ik de klanten waar ik een persoonlijker contact mee heb, waar er een wederzijdse interesse is. Uiteraard wel met behoud van een zakelijke afstand”. 

Wat haar aanspreekt bij het begeleiden van bedrijfsovernames is de dynamiek en diversiteit. Iedere branche is anders, iedere klant is uniek, of het nu een ondernemer is die met pensioen gaat of een jonge ondernemer die een sprong in het diepe maakt of zijn succesvolle onderneming verkoopt. Ze hebben allemaal hun eigen beweegredenen.  

Joyce & sporten: bootcamp nodig om goed te kunnen functioneren

Joyce is naast overnameadvocaat ook moeder van twee heerlijke kinderen, Fenne en Noud. De combinatie gaat haar goed af en ze heeft inmiddels een goede balans gevonden in het werk als advocaat en het moeder zijn. Na een drukke dag vindt Joyce ontspanning in de vorm van bootcamp: “Na een goede workout krijg ik weer lucht in mijn hoofd en kan ik er weer staan de volgende dag”.   

© 2021 RWV