MENU

Karen Rueb-Braakman

Familierechtadvocaat en MfN-registermediator

“Zonder goed einde, geen goed begin. Ik ben mij er terdege van bewust dat ik cliënten bijsta in een uiterst kwetsbare en moeilijke periode in hun leven. Ik put er veel voldoening uit om cliënten weer toekomst perspectief te bieden en hen op weg te helpen. Ik ben voorstander van mediation, maar ga als dat nodig is een procedure niet uit de weg." 

Karen is een gedreven advocaat en ruim 25 jaar als familierechtadvocaat aan RWV Advocaten verbonden.  Zij is in het bijzonder gespecialiseerd op het gebied van het (internationaal) scheidingsrecht (einde samenleving) en de daarmee samenhangende financiële en fiscale gevolgen. Haar ruime kennis en ervaring zet zij bij voorkeur in voor (financieel) complexe zaken waar ondernemers bij betrokken zijn. Onder collega’s en bij cliënten staat Karen bekend als uiterst efficiënt, doortastend en volhardend. 

Al sinds de jaren 90 is Karen actief als scheidingsbemiddelaar, zij is als geregistreerd Mediator lid van de Mediators Federatie Nederland (MƒN). Verreweg de meeste scheidingsmediations in Karens praktijk worden succesvol afgerond. Karen zet haar gespecialiseerde hoge kennisniveau en haar ruime praktijk- en proceservaring in om het beste resultaat voor haar cliënten te realiseren. 

Met 5 familierechtadvocaten is RWV Advocaten één van de grootste gespecialiseerde familierechtsecties in de regio.

Lidmaatschappen

  • Mediators Federatie Nederland NfM (voorheen Nederlands Mediation Instituut (NMI)

Opleiding

  • Nederlands Recht
  • Mediation

Talen

  • Engels
  • Duits

Rechtsgebiedenregister NOvA

Karen Rueb-Braakman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen en Familierecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees meer +
Lees minder
© 2021 RWV