MENU

Marina Marić

Advocaat

Marina is werkzaam als familierechtadvocate binnen RWV. Cliënten typeren haar als enthousiast, scherpzinnig en to the point. Marina toont grote betrokkenheid bij haar cliënten, die haar inzet en haar oplossingsgerichte wijze van werken waarderen.

Voordat Marina kwam werken bij RWV Advocaten, deed zij ervaring op bij verschillende kantoren en instanties en liep zij onder meer stage op Curaçao. Al tijdens haar studie had Marina speciale belangstelling voor het familierecht, waarin zij zich in de praktijk steeds verder specialiseerde.

'Familierecht is bij uitstek een rechtsgebied dat over mensen en emoties gaat; juist de combinatie met het juridische en zakelijke/financiële maken het familierecht voor mij tot een compleet en uitdagend vak waarin ik me als een vis in het water voel.’

Marina is gespecialiseerd in (internationale) echtscheidingen en alle facetten rond scheidingen, zoals het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, het verdelen van de gemeenschap van goederen en het maken van alimentatieberekeningen voor onder meer ondernemers en expats. Haar bijzondere interesse gaat uit naar meer complexe scheidingen en grensoverschrijdende internationale vraagstukken. 

RWV in de media

Opleiding

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid (LL.B), Universiteit Leiden
  • Master Rechtsgeleerdheid (LL.M), Universiteit Leiden

Talen

  • Engels
  • Kroatisch
Lees meer +
Lees minder
© 2021 RWV