MENU

Zoë van den Aardweg

Advocaat

Zoë is opgegroeid binnen een echte bakkersfamilie en heeft met veel plezier negen jaar deel uit mogen maken van het familiebedrijf. Haar passie voor recht en ondernemen heeft Zoë doen besluiten de masters Civiel recht en Ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden af te ronden en een carrière binnen de advocatuur na te streven. Direct na haar afstuderen is Zoë dan ook in mei 2016 begonnen als juridisch medewerker binnen de Sectie Ondernemingsrecht. 

Door haar ervaringen binnen een sterk groeiend familiebedrijf weet Zoë wat risico nemen is en herkent ze snel problemen die bij het ondernemen kunnen ontstaan. “Het ondernemingsrecht raakt de kern van de organisatie. Of het nu gaat om strategische of alledaagse beslissingen, ik denk met u mee over de mogelijkheden die het ondernemingsrecht biedt om zo samen met u het beste resultaat voor uw onderneming te bereiken”

Opleiding

  • Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit te Leiden 
  • Masters Civiel recht en Ondernemingsrecht

Talen

  • Engels
  • Duits (basiskennis)

Rechtsgebiedenregister NOvA

Zoë van den Aardweg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd-(en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees meer +
Lees minder
© 2020 RWV