MENU

RWV Advocaten reikt de Award ‘Belofte van het jaar’ uit tijdens De Nacht van GaultMillau
14-11-2012

Op maandag 29 oktober 2012 was het tijd om de balans op te maken in de restaurantwereld tijdens de Nacht van GaultMillau 2013 in Maastricht. Een spannend en uniek evenement waar ruim 550 personen aanwezig waren, waaronder de top van de Nederlandse horeca bestaande uit chefkoks, restaurateurs, gastheren en -vrouwen en sommeliers.

Namens RWV reikte Dave Beck de Award “Belofte van het jaar” uit aan de meest talentvolle jonge chef. Dit is de op één na belangrijkste Award van de GaultMillau. Jos Grootscholten van het Restaurant Perceel in Capelle aan de IJssel (één Michelin ster) was de gelukkige winnaar! RWV vindt het belangrijk om jong ondernemerstalent in deze tijden te stimuleren en heeft zich daarom als partner aan Gault Millau verbonden. Om deze woorden kracht bij te zetten, overhandigde Dave Beck naast de prestigieuze award een magnumfles champagne en een cheque t.w.v. € 1.000,- aan juridisch advies.

Proef het verschil!

Voorafgaand aan de uitreiking van de award, konden de gasten bij de presentatietafel van RWV Advocaten het verschil “preuve” tussen biologische advocaat en de met toegevoegde kleur- en smaakstoffen geproduceerde versie onder het motto “Proef het verschil!”. RWV'ers Claudia van Hunsel en Joyce Lustberg verkondigden deze boodschap met een dikke knipoog en dat konden de bezoekers zeker wel waarderen.  

GaultMillau Gids

Alle uitgereikte awards zijn terug te vinden in de GaultMillau Gids. Deze gids is voor de meeste restaurateurs en gasten – naast  de Michelingids – één van de belangrijkste restaurantgidsen van Nederland. Een team van professionele, nationale en internationale inspecteurs bezoekt voor GaultMillau elk jaar honderden restaurants. De inspecteurs beschikken over een flink gastronomisch referentiekader en zijn daardoor niet alleen in staat om een onafhankelijk en positief-kritisch oordeel te geven over de geserveerde gerechten in de restaurants, maar ook de ontvangst, de wijn-spijs-adviezen, de aanwezigheid van de chef en alles wat gasten in een restaurant belangrijk vinden.

© 2022 RWV