MENU

RWV Advocaten reikt de Gault Millau Award 2015 “Terras van het Jaar” uit
11-11-2014

Gault Millau Nederland presenteerde maandag 3 november 2014 haar culinaire gids voor 2015. Dit gebeurde tijdens de Fine Food Professional Beurs in de Rai Amsterdam, waar tevens de Gault Millau Awards werden uitgereikt. Circa 50 exposanten en zo’n 800 professionals, waaronder de top van de Nederlandse horeca bestaande uit chefkoks, sommeliers, restaurateurs, gastheren- en vrouwen, waren bij dit bijzondere evenement aanwezig.

Namens RWV Advocaten reikte Dave Beck de award “Terras van het jaar” uit aan Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. RWV vindt het belangrijk om oprecht betrokken te zijn bij haar cliënten in de fine food en horeca en heeft zich daarom als partner aan Gault Millau verbonden. Om deze woorden kracht bij te zetten, overhandigde Dave Beck naast de prestigieuze award een fles champagne en een cheque t.w.v. EUR 1.000,= aan juridisch advies aan de trotse winnaar.

RWV houdt u en uw onderneming gezond

Na het succes van vorig jaar met de zuurstofbar, werd dit jaar de smoothiebar ingezet onder het motto ‘RWV houdt u en uw onderneming gezond’. De mede door RWV’ers Claudia van Hunsel en Joyce Lustberg vers gemaakte smoothies vielen zeer in de smaak!

GaultMillau Gids 2015

Alle uitgereikte awards zijn terug te vinden in de Gault Millau Gids 2015. Deze gids is voor de meeste restaurateurs en gasten – naast  de Michelingids – één van de belangrijkste restaurantgidsen van Nederland. Een team van professionele, nationale en internationale inspecteurs bezoekt voor GaultMillau elk jaar honderden restaurants. De inspecteurs beschikken over een flink gastronomisch referentiekader en zijn daardoor niet alleen in staat om een onafhankelijk en positief-kritisch oordeel te geven over de geserveerde gerechten in de restaurants, maar ook de ontvangst, de wijn-spijs-adviezen, de aanwezigheid van de chef en alles wat gasten in een restaurant belangrijk vinden.

© 2022 RWV