MENU

Mogen wij u voorstellen aan… de letselschadeadvocaten van RWV
13-05-2016

Bij een nieuwe website hoort een nadere introductie van de twee letselschadeadvocaten van RWV, Thijs de Jong en Renate de Regt.

Thijs is sinds 2003 werkzaam voor RWV en treedt al meer dan tien jaar op voor slachtoffers van letselschade. Inmiddels heeft Thijs onder andere slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten bijgestaan. Hij is aspirant lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de specialistenvereniging voor letselschade advocaten.  

Renate is sinds 2014 verbonden aan RWV en sindsdien behandelt zij samen met Thijs letselschadezaken. Samen vormen zij een deskundig team waarin zij de juridische en financiële zorgen van slachtoffers uit handen nemen.

Slachtoffer van een ongeval of medische fout? Kan de schade worden verhaald?

Bent u slachtoffer van een ongeval of een medische fout en wilt u de veroorzaker daarvan aansprakelijk stellen? Allereerst onderzoeken Thijs en Renate of de schade überhaupt kan worden verhaald op de veroorzaker daarvan. Is dat het geval, dan verzorgen zij de aansprakelijkstelling. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, kan de schade worden geïnventariseerd en afgewikkeld. In dit traject laten Thijs en Renate zich regelmatig bijstaan door een eigen medisch adviseur.

Wordt de aansprakelijkheid ontkend?

Het kan echter ook voorkomen dat de (verzekeraar van de) wederpartij de aansprakelijkheid ontkent, bijvoorbeeld omdat de wederpartij niets verkeerd zou hebben gedaan. In dat geval zullen Thijs en Renate namens u een gerechtelijke procedure starten.

Bent u slachtoffer?

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ander ongeval of een medische fout en wilt u de veroorzaker daarvan aansprakelijk stellen? Neem dan gerust contact op met Thijs of Renate. Zij bieden u een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. 

© 2017 RWV