MENU

Mark Aukema curator in faillissement Aerialtronics
30-08-2017

Mark Aukema is benoemd tot curator in het faillissement van Aerialtronics, een vooruitstrevend Nederlands technologiebedrijf dat internationaal opereert in 30 landen en zich richt op de ontwikkeling van geautomatiseerde drone oplossingen. Er zijn rond 25 werknemers in dienst.

Met behulp van kunstmatige intelligente drones, gespecialiseerde software en camera’s die ze zelf heeft ontwikkeld biedt Aerialtronics drone oplossingen die integreren met de dagelijkse operaties van bedrijven of overheidsinstanties.

Het faillissement volgt op een surseance van betaling, met name veroorzaakt door een behoefte aan aanvullende financiering van Research en Development, waaraan de bestaande aandeelhouders van Aerialtronics geen invulling hebben kunnen geven.

Closed auction

In de faillissementsprocedure organiseert Mark Aukema een "closed auction" waarin partijen de gelegenheid krijgen om de activiteiten van Aerialtronics over te nemen. Zie ook de website www.aerialtronics.com

Meer informatie?

Details en openbare verslagen vindt u (binnenkort) op onze website. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze faillissementsadministratie.

© 2018 RWV