MENU

Deadline voor aanmelden van uw rentederivaat nadert
25-09-2017

U heeft het waarschijnlijk wel gelezen op nu.nl: een forse groep MKB’ers dreigt de beloofde compensatie voor hun renteswaps mis te lopen omdat ze zich nog niet voor een vergoeding bij hun bank hebben gemeld. Bent u één van hen?

Heeft u een rentederivaat afgesloten na 1 januari 2005 en is deze beëindigd voor 1 april 2011, dan is het van groot belang dat u zo spoedig mogelijk, maar zeker voor 30 september 2017, uw bank benadert! U loopt nl. het risico dat u na 30 september 2017 niet meer voor vergoeding onder het Uniform HerstelKader (UHK) in aanmerking komt. Meldt u zich niet op tijd aan, dan loopt u een eventuele vergoeding van de bank mis.

Op tijd aanmelden!

Wacht dus niet af tot de deadline verstrijkt en u met lege handen komt te staan. Uiteraard kunnen wij u adviseren of aanmelding zin heeft en wat er anderszins mogelijk is. Neem zo spoedig mogelijk contact op met het SWAP-team van RWV: Matthy van Paridon, Harjo Bakker en Marco Anink. Zij adviseren, procederen en publiceren regelmatig over swaps.

© 2022 RWV