MENU

RWV begeleidt overname VERTALEN.NL door Powerling Nederland B.V.
23-07-2018

Na bijna 40 jaar in het vak vond Rolf Wennekes, oprichter/eigenaar van VERTALEN.NL, het tijd geworden om het stokje over te dragen. In de estafette van snelle ontwikkelingen en veranderingen heeft Rolf in Powerling Nederland B.V. een geschikte opvolger gevonden.

Powerling is in 1983 opgericht door Annette van de Loo, co-CEO en oudgediende in de vertaalwereld, en beschikt over vier vestigingen op drie continenten. Powerling is een partner in het leveren van complete en veelzijdige taaldiensten. Mondiaal behoort Powerling tot de top 100 aanbieders van vertaal- en aanverwante diensten.

VERTALEN.NL kiest RWV

Medio juli 2018 werd de overname van VERTALEN.NL, aan Powerling Nederland B.V. afgerond. Joyce Lustberg, overnamespecialist bij RWV Advocaten, heeft VERTALEN.NL juridisch begeleid bij dit proces.

'Joyce Lustberg heeft mijn onderneming al eerder met succes bijgestaan. En ook nu vond ik in haar de geschikte sparringpartner en adviseur om mij te begeleiden bij de overdracht van mijn onderneming’, aldus Rolf Wennekes. ‘Joyce schiep de juiste juridische voorwaarden als grondslag voor succesvolle onderhandelingen met de overnamepartij. Daardoor kon de uiteindelijke deal efficiënt en binnen een vrij kort tijdsbestek worden gesloten en het overnametraject naar tevredenheid van VERTALEN.NL en Powerling worden ingezet’.

Meer weten over overnames?

Bent u van plan om uw bedrijf te verkopen of heeft u een bedrijf op het oog om te kopen, neem gerust contact met mij op. Ook voor u verzorgen wij de overname van A tot Z!

© 2021 RWV