MENU

Publicatie Het Advocatenblad: “Mensen helpen een ‘nieuwe start’ te maken, daar gaat het bij familierecht om”
11-09-2020

Vandaag is het ‘de Dag van de Scheiding’. Deze dag is tien jaar geleden in het leven geroepen door de vFAS, de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators. Reden hiervoor was om scheiden meer bespreekbaar te maken. In een artikel geschreven voor Het Advocatenblad, legt Marjolijn van Diepen, familierechtadvocaat en mediator bij RWV Advocaten, uit waarom zij voor dit vak gekozen heeft en wat haar drijfveren zijn. Ook werd haar gevraagd wat ze van de nieuwe wetgeving voor partneralimentatie vindt.

Dag van de Scheiding, Advocatenblad

Vandaag nog gratis advies over scheiden?

Als u overweegt om uit elkaar te gaan, dan bent u vandaag van harte welkom tussen 09.00 en 17.00 uur bij ons op kantoor. Bel of plan zelf een afspraak in en kom gerust langs om vrijblijvend en kosteloos kennis te maken met onze advocaten en scheidingsmediators.

Wij geven u inzicht in de stappen die genomen moeten worden voor een goede afwikkeling van uw scheiding en bespreken de mogelijke scheidingsmogelijkheden met u. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zowel in praktisch als juridisch opzicht. Uw belangen dienen als uitgangspunt voor de bepaling van het traject en de verdere aanpak van uw zaak. 

U bent van harte welkom bij ons op kantoor! 

Dag van de Scheiding
© 2020 RWV