MENU
Testimonial: RWV begeleidt verkoop De Bruidshoek

Marloes en Robert Jan van Haagen ronden samen met RWV de verkoop af van het familiebedrijf De Bruidshoek
23-11-2021

Na 25 jaar hebben Marloes en Robert Jan van Haagen per september 2021 het stokje van hun familiebedrijf De Bruidshoek overgedragen aan hun werkfamilie. Marloes en Robert Jan vonden in drie enthousiaste werknemers, Lotte Steenvoorden-Vermeulen, Wendy van der Krogt en Maartje van der Weegen, die samen meer dan veertig jaar ervaring hebben bij De Bruidshoek, geschikte opvolgers. 

De Bruidshoek is 35 jaar geleden opgericht door de moeder van Marloes. Het is een echt familiebedrijf met een hecht team ervaren medewerkers. De winkel is 15 jaar geleden verhuisd naar een ruim en modern pand aan de Vrijheidslaan 45 in Leiden. Daar staat op dit moment een prachtige winkel die tot in de puntjes is verzorgd. De afgelopen 35 jaar is de onderneming gegroeid van een kleine winkel op de hoek tot een van de meest toonaangevende bruidswinkels in Nederland waar alle topmerken aanwezig zijn. 

Samen het proces doorlopen

Medio 2021 werd de overname van De Bruidshoek aan haar drie nieuwe eigenaren afgerond. Joyce Lustberg, overnamespecialist bij RWV Advocaten, heeft Marloes en Robert Jan juridisch begeleid bij dit proces.
‘Direct bij het eerste gesprek met Joyce had ik een prettig gevoel en dacht ik wat een toegankelijk en deskundig persoon die in begrijpelijke taal praat. Aan haar durf ik al mijn vragen te stellen’, aldus Marloes. ‘Gedurende het gehele traject was Joyce altijd goed bereikbaar voor ons. We hebben het erg prettig gevonden dat we snel terugkoppeling kregen, zelfs buiten kantoortijden. Joyce heeft ons bedrijf snel eigen gemaakt, was erg betrokken bij het proces, en had ook oog voor ons als mens en onze gevoelens. Ons eerste gevoel bleek dus te kloppen’, vult Robert Jan haar aan.

© 2021 RWV