MENU

Expats & Familie

U werkt als expat in Nederland of u wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd dus!
Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en gezin. U wilt dan wel dat een en ander (juridisch) goed is geregeld. Geen probleem, RWV Advocaten heeft de experts 4 expats!

Wij adviseren u over familierechtelijke aangelegenheden, waaronder echtscheidingen en erfeniskwesties. Wij werken hiertoe ook nauw samen met internationaal georiënteerde accountants, fiscalisten en pensioendeskundigen.

Scheiding

Een scheiding is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis in een mensenleven en het heeft veel impact op u, uw partner en gezin. Tegelijkertijd is het ook de start van een nieuw bestaan. Om een nieuwe start te kunnen maken, is het belangrijk om de relatie op verantwoorde wijze af te sluiten. Zonder goed einde, immers geen goed begin.

In deze globariserende wereld onderscheiden wij ons door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring met het internationaal familierecht.

Partner van:

© 2020 RWV