MENU

Alimentatie (kinder- en partner)

Een echtscheiding zet geen streep door de verplichting om elkaar financieel bij te staan als dat nodig is. Ook de verplichting om bij te dragen in de kosten van opvoeding en verzorging van de kinderen vervalt niet bij een echtscheiding. Deze zorgplichten blijven bestaan in de vorm van partner- en kinderalimentatie.

Alimentatie berekenen is maatwerk. Uiteraard hebben onze specialisten uitstekende kennis van de normen en richtlijnen die door de rechtbanken en hoven gehanteerd worden. Iedere situatie is echter anders, zodat voor iedere zaak gekeken moet worden naar behoefte, draagkracht en alle relevante omstandigheden.

Stappenplan scheiding

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze advocaten beschikken natuurlijk ook over de gespecialiseerde financiële en fiscale kennis die onontbeerlijk is voor een gedegen advies in uw situatie, in het bijzonder als er een onderneming bij betrokken is.

Wij houden de actuele wijzigingen op het gebied van alimentatierecht nauwlettend in het oog. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitstekend in staat om uw vragen op dit gebied te beantwoorden en goed onderbouwde berekeningen uit te voeren.

© 2020 RWV