MENU

Agri & Food

Voor alle juridische zaken rondom uw agrarische onderneming en de industriële verwerking van agrarische producten hebben wij specialisten in huis .Advocaten met affiniteit voor de branche die  zelf vaak een agrarische achtergrond hebben. Daardoor zijn ze volledig thuis in de agrarische wet- en regelgeving.

Specifieke wet- en regelgeving
Geen overbodige luxe in uw branche, waar bijvoorbeeld de pachtwet net even anders geregeld is. Waarin de quotumwetten nu vervangen worden door steeds complexer wordende milieuwetten. Een branche die bovendien door de toenemende belangstelling voor eerlijke, duurzame en verantwoorde producten en voeding onder het publieke vergrootglas ligt.

RWV Advocaten gespecialiseerd in agri & food
Onze advocaten volgen al die ontwikkelingen op de voet, zowel nationaal als internationaal. Zij kunnen u adviseren en voor u procederen op alle terreinen die met agri & food te maken hebben. Van het opstellen van een contract of licentie en het aanvragen van subsidie tot procedures op het gebied van voedselveiligheid, aansprakelijkheid en handelsrecht. Van bollenkweker tot veehouder, en voor fabrikanten van voedingsmiddelen en diervoeders, wij zijn er voor alle ondernemers in de agrarische sector.

© 2021 RWV