MENU

Bioscience & Space

Veel innovatie, veel concurrentie, veel start-ups, veel nieuwe wetgeving - ook internationaal, dat is bioscience in een notendop. Innovaties die beschermd en geregistreerd moeten worden, concurrentie die via parallelimport of regelrechte namaak ook een graantje mee willen pikken, start-ups die moeten investeren in technologieën of licenties. Wetgeving die bijna sneller innoveert dan de branche zelf. U weet er uiteraard alles van!

Raad en daad
Wij staan u als ondernemer in de bioscience & space bij op het gebied van bijvoorbeeld fusies, overnames, intellectuele eigendom (waaronder octrooi en merk), namaak (counterfeit), productaansprakelijkheid, financiering, mededinging en productregistratie. En ook expediteurs, licentienemers, groothandels en investeerders in de bioscience kunnen bij ons terecht, want  een goed advies kan vaak een procedure voorkomen.. 

RWV Advocaten gespecialiseerd in bioscience & space
Met onze gespecialiseerde advocaten op het gebied van bioscience & space hebben wij uitgebreide expertise in huis voor de bijbehorende overeenkomsten, zoals licenties, distributie-, participatie- en onderzoeksovereenkomsten. En mocht het nodig zijn, kunnen wij een beroep doen op ons internationale netwerk. Zo combineren wij de kracht van lokale betrokkenheid met de kennis van een sterk netwerk.  

© 2022 RWV