MENU

Consumentengoederen & Retail

Geen enkele andere branche weerspiegelt het tempo waarin we leven zo goed als de consumentengoederen- en retailmarkt. De consument is onvoorspelbaar, vandaag besteld is morgen geleverd, en is het niet goed, dan wacht u de digitale schandpaal. Om succesvol te zijn en te blijven moet u bovendien snel inspelen op trends als nieuwe distributiekanalen, toenemende concurrentie en de vraag naar maatschappelijk verantwoord geproduceerde producten.

Dynamische branche
Dat alles vraagt om slagvaardige advocaten die de dynamiek van uw branche begrijpen. Die snel en doelgericht in actie komen en die een netwerk van interne en externe specialisten achter zich hebben. Wij hebben specialisten op het gebied van consumentengoederen en retail. U kunt bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld consumentenrecht, merkbescherming en productaansprakelijkheid, maar ook met kwesties op het gebied van ondernemingrecht, arbeidscontracten of vastgoed.

RWV Advocaten gespecialiseerd in consumentengoederen en retail
Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in de steeds weer veranderende retailmarkt. Wij werken voor grote, middelgrote en kleine (franchise)ondernemers in de branche, startend en ervaren, online en offline. Van webshop vanuit huis en ambachtelijke bakker tot supermarktketen, wij kennen de ins en outs van uw branche en zijn thuis in uw regio. 

© 2022 RWV