MENU

Financiële dienstverlening

De financiële sector is de motor van onze economie. Een sector die de afgelopen jaren overladen wordt met meer regelgeving, strengere normen en aangescherpt toezicht op het gebied van krediet, financiering en zekerheden. Een onmisbare schakel voor het functioneren van het bedrijfsleven .

Hulp in goede én zware tijden

Wij adviseren u hoe u uw bedrijf financieel gezond houdt. Maar mocht er financieel zwaar weer dreigen bij uzelf, of bij uw klanten of leveranciers, dan kunt u op ons rekenen. Zo nodig door het aanvragen van een faillissement. Om ú juist te behoeden voor een faillissement. Of om door te starten als het toch zo ver komt. Voor als u een bedrijf wilt overnemen (dat in moeilijkheden verkeert). Wij werken voor grote en kleine bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

RWV Advocaten gespecialiseerd in de financiële sector

Wij hebben specialisten op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht die zich bezighouden met alles wat betrekking heeft op ondernemingen en personen die in financiële moeilijkheden verkeren. Onze advocaten treden regelmatig op als curator of bewindvoerder.  Bij een overname of doorstart  kunnen wij in korte tijd en onder hoge druk  schakelen, eventueel in samenwerking met ons uitgebreide netwerk van externe specialisten. Daardoor kunt u  uw stakeholders als aandeelhouders, directie, personeel, leveranciers en klanten behouden. 

© 2021 RWV