MENU

Horeca & Leisure

Soms lijkt het wel alsof u als ondernemer in de horeca meer bezig bent met procedures, vergunningen en beleid dan met ontvangen van gasten. Horecawet, Kansspelenwet, Tabakswet, milieuvergunning, terrasvergunning; niet zo gek dat het zelfs voor bestuursorganen af en toe onduidelijk is wat wanneer van toepassing is.

Een bezwaarprocedure loont
De horecaregelgeving in Nederland is niet alleen ingewikkeld en veelomvattend, maar soms ook voor tegenstrijdige interpretatie vatbaar. Vandaar dat u, net als bijna iedere horecaondernemer, wel eens te maken krijgt met juridische kwesties. Bijvoorbeeld als u uw terras wilt uitbreiden. Of als de buren klagen over geluidsoverlast. Als u te maken krijgt met een bibop procedure. Een ervaren advocaat inschakelen die thuis is in de horeca is dan niet alleen verstandig, maar levert u ook echt wat op.  

RWV Advocaten gespecialiseerd in horeca & leisure
Of u nu een café heeft om de hoek of een vijfsterren hotel, u bent van harte welkom bij ons. Onze gespecialiseerde advocaten hebben ruime ervaring met de horeca en alles dat daarbij hoort. Ondernemingsrecht bijvoorbeeld, en bestuurs- en milieurecht. En natuurlijk zijn ze altijd op de hoogte van de meest actuele landelijke en lokale regels en verordeningen.   

© 2022 RWV