MENU

Particulieren & Expats

In elk mensenleven kunnen situaties voorkomen dat u een advocaat nodig hebt. Meestal gaat het om ingrijpende en emotionele gebeurtenissen. Vrolijke, zoals een huwelijk of een geboorte, maar ook verdrietige, zoals een scheiding of overlijden. Als uw wereld op z’n kop staat, hebt u iemand nodig die niet alleen hart heeft voor de juridische kant van de zaak, maar ook voor de menselijke.

Mediation

Vooral als het om familiezaken gaat zijn wij een warm voorstander van mediation: bemiddeling buiten de rechtszaal. Begeleid door een onafhankelijke mediator komt u samen in overleg tot de beste oplossing. Dat scheelt u niet alleen geld en tijd, maar  dat levert ook wederzijds begrip op. Wel zo fijn voor de toekomst. Is bemiddeling geen optie, dan zorgen we natuurlijk voor goede rechtsbijstand. En omdat ieder mens en iedere situatie anders is, adviseren wij u graag over hoe we u zo goed mogelijk door een ingrijpende periode heen helpen.   

Expats

U werkt als expat in Nederland of u wordt als Nederlandse expat uitgezonden naar het buitenland. Een nieuw land, een nieuwe cultuur en nieuwe regels. Een spannende tijd dus! Niet alleen voor u, maar ook voor uw partner en gezin. U wilt dan wel dat een en ander (juridisch) goed is geregeld. Geen probleem, RWV Advocaten heeft gespecialiseerde experts voor expats in huis, die u ook kunnen helpen met onder andere familierechtelijke, arbeidsrechtelijke, fiscaalrechtelijke en bouwrechtelijke kwesties.

RWV Advocaten leeft met u mee

U kunt bij ons niet alleen voor echtscheiding, boedelverdeling en alimentatie, maar ook voor bijvoorbeeld adoptie, erfrecht, naamswijziging en curatele. Onze mediators zijn ingeschreven bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en voldoen aan de eisen van de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). 

Partner van:

© 2022 RWV