MENU

Transport & Logistiek

Nederland is een transportland. Elke dag rijden, varen en vliegen voertuigen met allerhande vracht in, door en naar Nederland. Vergezeld van evenzoveel nationale en internationale vervoerdocumenten, vergunningen en ontheffingen. En met alle risico’s van dien.  Daarom is het verstandig om regelmatig te controleren of u juridisch nog op de juiste weg zit.

Aansprakelijkheid
Te late levering, een aanrijding, levering op een verkeerd adres, schade bij het lossen of opslaan van goederen; de wereld van transport en logistiek kent vele gevaren. Plus een haast ondoordringbaar bos van verklaringen en documenten, zeker bij grensoverschrijdend transport. Wie aansprakelijk is en welke verzekering de schade dekt als het mis gaat, is vaak niet 1-2-3 duidelijk.

RWV Advocaten gespecialiseerd in transport & logistiek
Onze gespecialiseerde advocaten van RWV werken voor grote en kleine ondernemingen in transport en logistiek, nationaal en internationaal. Natuurlijk zijn we altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in uw sector. En hebben we een groot netwerk van externe specialisten in binnen- en buitenland achter zich. Met onze kennis van (internationaal) aansprakelijkheidsrecht, verzekerings- en arbeidsrecht helpen wij u snel weer zorgeloos op weg.  

© 2022 RWV