Zeker als je een afgeronde Vfas opleiding hebt of de ambitie om die te gaan volgen. Je bent een professional die graag als sparringpartner van de cliënt optreedt en in staat om cliënten aan je te binden. Als je ook nog eens een commerciële instelling hebt en beschikt over acquisitieve vaardigheden, dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je hebt als familierecht- en erfrechtspecialist een zelfstandige rol binnen de sectie. Je geeft adviezen aan cliënten, maar bent ook niet vies van procederen. Je vindt het leuk om mensen op te leiden en te begeleiden. Samen met ons Communicatieteam zet je jezelf op de kaart als hét aanspreekpunt in de regio voor familierechtelijke en erfrechtelijke kwesties.  

Wat bieden wij?

 • een marktconform salaris
 • aantrekkelijke bonusregeling
 • 28 vakantiedagen
 • laptop en Iphone
 • mogelijkheid om thuis te werken
 • een gezellig kantoor met betrokken collega’s
 • cursussen en opleidingen in overleg
 • een goede onboarding om je snel thuis te laten voelen
 • parkeergelegenheid voor de deur
 • een eigen kamer (met mooi uitzicht)
 • op loopafstand van het mooie centrum van Leiden
collega's aan het woord

waarom werken 
bij rWV advocaten?

Bob Heeren

Advocaat

"Bij RWV werk je op kantoor eigenlijk ook vanuit huis. Want bij RWV zijn we niet alleen oprecht betrokken bij onze klanten, maar vooral ook bij elkaar. In die sfeer kun je maximaal presteren terwijl je helemaal jezelf blijft!"

Anne-Mar Bootsma

Advocaat

"RWV geeft me de mogelijkheden om het beste uit mezelf te halen. Door opleidingen en begeleidingen en gesprekken met betrokken collega’s. De sfeer is goed en geeft meer energie dan dat ik energie investeer!"

Wie zijn wij?

RWV Advocaten is een middelgroot gezellig advocatenkantoor dat al 135 jaar bestaat. Met zo’n 50 enthousiaste en gedreven RWV’ers werken we vanuit ons kantoor in Leiden, vlak bij het centrum. RWV kenmerkt zich door een open, informele cultuur, een hoge mate van professionaliteit en een stevige ambitie. We werken in een brede, voornamelijk ondernemingsgerichte praktijk. De meeste klanten komen uit de regio (Rijnland/Bollenstreek). RWV heeft sterke wortels in de bouw, bloemensector en Agri.

Kernwaarden

We hebben aandacht voor elkaar. We zijn betrokken en willen echt weten wat er speelt. We zijn bevlogen en deskundig in ons werk, zien kansen en grijpen die. Tegelijkertijd zijn we allemaal verschillend. We hebben allemaal onze eigen talenten en kwaliteiten. Bij ons kun je jezelf zijn. Die diversiteit en kleurijkheid maakt ons bijzonder. 

Spreekt de functie en ons kantoor je aan? 

Kom dan een keer een kop koffie met ons drinken om kennis te maken. Stuur je CV naar Suzanne Alkemade en we nemen contact met je op. Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben over de functie, dan kun je natuurlijk altijd even bellen met het sectiehoofd van de afdeling, Ciska Elsinga. Zij bereikbaar op 071-7502200.

Interesse? Wacht niet langer!

Stuur je CV met een korte motivatiebrief, je cijferlijst(en) en eventuele eerdere stagebeoordeling(en) naar Ciska door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

RWV ziet ernaar uit om jou een onvergetelijke indruk te geven van de advocatuur!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.