MENU

Incasso internationaal

RWV Incasso heeft de beschikking over een internationaal netwerk van incassoadvocaten, deurwaarders en incassobureaus.  Door ons lidmaatschap van het Eurojuris netwerk en meer dan 20 jaar ervaring met incassopartijen in het buitenland is ons netwerk uitgegroeid tot een kwalitatief hoogstaande oplossing voor uw onbetaalde facturen over de grens.

Internationale vorderingen incasseren wij in eerste instantie vanuit Nederland in diverse talen en vervolgens met onze lokale (vaste) incassopartners, zowel binnen als buiten Europa. Door te kunnen schakelen naar onze lokale partner, waarbij RWV de kwaliteit van dienstverlening waarborgt, is het mogelijk om ook op lokaal niveau de debiteur in de eigen taal, cultuur en wet- en regelgeving tot betaling te bewegen.

Gerechtelijke procedure

Indien de buitengerechtelijke procedure geen uitkomst biedt maken wij een onderscheid per land aangaande de gerechtelijke maatregelen. Binnen de EU zijn er diverse mogelijkheden om een vonnis te verkrijgen waarmee executoriale stappen kunnen worden ondernomen. Voorbeelden hiervan zijn het EBB, EET, EEX-Vo en de "small claims" procedure. Buiten de EU en landen waar de genoemde voorbeelden slecht uit te voeren zijn is het in sommige gevallen noodzakelijk om lokaal te procederen. Ook dit proces begeleiden wij volledig, waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft van A tot Z.

© 2019 RWV