Mediation en arbeidsrecht

Bij conflictsituaties biedt in veel gevallen mediation uitkomst. Mediation bespaart niet alleen tijd, geld en negatieve energie, het laat mensen in hun waarde. Mediation kan het begin zijn van een verdere samenwerking of een goed einde van de dienstbetrekking.

Komen werkgever en werknemer er samen niet uit, dan kun je rekenen op onze uitstekende proceservaring.

Lees meer

Voor wie?

Zowel werkgevers, van grote, internationaal opererende ondernemingen tot kleine zelfstandigen, als werknemers kunnen een beroep doen op onze arbeidsrecht advocaten. Met advisering, begeleiding, mediation en procesvoering zijn we er voor jou.

Wat klanten over ons zeggen

Vanaf het eerste contact met Nadine van der Slot zorgde zij ervoor dat zij een grote last van mijn schouders wegnam. Nadine voelde haarfijn aan wat mijn werkgever met mij als werknemer van plan was en zorgde er met volle overgave voor dat ik als werknemer er goed uit zou komen. Tijdens dit proces was zij mijn houvast en doordat zij mij overal in mee nam, iedere stap besprak & ook tussendoor incheckte wist ik heel goed, waar ik aan toe was. Daarnaast merkte ik dat Nadine echt niet ging settlen voor minder, haar doorzettingsvermogen is gedurfd, maar heel effectief! Ik heb haar blind vertrouwd en dat zou ik zo weer doen! 

Anoniem

particulier

De bereikbaarheid en communicatie van en met Nadine van der Slot is snel en goed. Wij krijgen goede adviezen waar wij mee aan de slag kunnen. Kortom een goede en fijne samenwerking!  

Elise Amrane

Provalu

Toen ik met een VSO, ziek uit dienst verband ging treden, heb ik advies gevraagd bij advocaat Nadine van der Slot. Al vanaf het eerste intakegesprek had ik een goed gevoel bij haar. Ze nam onmiddellijk uitgebreid de tijd om de casus goed door te spreken en ik voelde veel vertrouwen door haar persoonlijke en professionele ondersteuning. Nadine heeft een enorme kennis van zaken en een groot oog voor detail. Ze nam me mee in elke stap van het proces en nam steeds uitgebreid de tijd om samen te overleggen over het zetten van de volgende stap. Ook al was het voor mij niet steeds makkelijk, Nadine bleef positief en vol overtuiging voor de zaak gaan. Haar doorzettingsvermogen heeft tot een ongelofelijk mooi resultaat geleid waar ik haar heel dankbaar voor ben. Ik raad advocaat van der Slot ten sterkste aan.

Anoniem

particulier

Nadine van der Slot kent onze organisatie goed, is zeer deskundig en betrokken, denkt mee, verdiept zich in de situatie en zal te allen tijde een helder en realistisch beeld schetsen van de mogelijkheden en risico's.

Marian Habraken

AB Zuid-Holland

Bij welke kwestie dan ook, bel ik Nadine van der Slot. Ze staat ons altijd bij met goede adviezen, is betrouwbaar en persoonlijk. Duidelijk en heldere taal, en haar strategie is gedurfd maar zeker doeltreffend. Wij vertrouwen blindelings op haar expertise.

Ruben Leeflang

Leeflang Cleaning & Transport BV

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Nadine, Kimberley en Jeroen hebben al onze wensen meegenomen in de Legal Design ontwerpen. Daarbij zijn de reacties van medewerkers heel positief. Ze zijn blij dat de stukken kort, bondig en overzichtelijk zijn. En aantrekkelijk om te lezen. Lees meer

Sylvia TimmermansDunavie

Na een bewogen periode bij mijn werkgever is in overleg besloten om de mogelijkheid van een vertrek middels een Vaststellingsovereenkomst (VSO) te onderzoeken. Nadine van der Slot heeft mij hierbij fantastisch bijgestaan. Met haar kennis, ervaring en snelle manier van werken heeft Nadine deze onderhandelingen snel tot een goed einde weten te brengen voor beide partijen. Dit laatste is met name van belang omdat er na de fase van onderhandeling ook uitvoering moet worden gegeven aan de praktische aspecten ervan. Ik kan Nadine van der Slot dan ook van harte aanbevelen. 

Anoniem

particulier

Misschien ook interessant voor jou