RWV kenmerkt zich door een open, informele cultuur, een hoge mate van professionaliteit en een stevige ambitie. We werken in een brede, voornamelijk ondernemingsgerichte praktijk. De meeste klanten komen uit de regio (Rijnland/Bollenstreek). RWV heeft sterke wortels in de bouw, bloemensector en Agri.

Werken bij RWV Advocaten betekent deel uitmaken van een regionaal advocatenkantoor met prettig korte lijnen, een enorme dosis betrokkenheid en veel persoonlijke contacten waar je je deskundige, authentieke zelf kan zijn. Je werkt nauw met cliënten samen en verdiept je met plezier in hun wereld, hun zaken, hun vragen. Je bent een optimistische en bevlogen teamspeler. Met je collega’s en cliënten kom je tot de allerbeste oplossingen. Je bent initiatiefrijk en houdt van aanpakken. No-nonsense past bij je. En jij bij ons. Kom kennismaken. We ontmoeten je graag.

Recente vacatures

Student-stagiair (universitair)

collega's aan het woord

waarom werken bij
RWV advocaten?

Kimberley Collée

Advocaat

"RWV biedt een uitdagende werkomgeving waar ik mijn ambities kan realiseren. Ik krijg de mogelijkheid om mij te (blijven) ontwikkelen.”

Bob Heeren

Advocaat

"Bij RWV werk je op kantoor eigenlijk ook vanuit huis. Want bij RWV zijn we niet alleen oprecht betrokken bij onze klanten, maar vooral ook bij elkaar. In die sfeer kun je maximaal presteren terwijl je helemaal jezelf blijft!"

Frank Dekkers

Advocaat

"RWV is een professioneel kantoor met mooie cliënten waar je jezelf kan ontwikkelen en specialiseren. We werken hard, maar tegelijkertijd zijn wij informeel, gezellig, is er ruimte voor leuke activiteiten en wordt er veel gelachen."

Online solliciteren

Wil je graag bij ons werken? Klik op een van onderstaande functies en/of reageer direct via het online sollicitatieformulier.

Jouw gegevens worden bewaard conform onze Privacyverklaring sollicitanten.

Interesse? Wacht niet langer!

Stuur je CV met een korte motivatiebrief, je cijferlijst(en) en eventuele eerdere stagebeoordeling(en) door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

RWV ziet ernaar uit om jou een onvergetelijke indruk te geven van de advocatuur!

Privacy

Wij hechten er waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy.  Lees hierover meer in onze privacyverklaring voor sollicitanten.