MENU

Over ons

RWV Advocaten verleent kwalitatief hoogwaardige juridische diensten aan ondernemers en particulieren.

Advocatuur

Met ongeveer dertig advocaten zijn wij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor onze cliënten. Wij zijn zo groot dat wij beschikken over specialisten op vrijwel alle rechtsgebieden, zodat we u kunnen bijstaan bij al uw juridische problemen. We zijn zo klein dat u te maken heeft met een overzichtelijk team van advocaten met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid.

OpRecht betrokken

Onze aanpak is pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. Of we nu bemiddelen bij conflicten, contracten opstellen, adviezen uitbrengen of procederen: altijd staan uw belangen en wensen centraal.

RWV Incasso

Naast de advocatuur bieden wij onze cliënten incassodiensten aan. Met een team van gespecialiseerde incassomedewerkers incasseren wij uw vorderingen. Dit staat los van de advocatuur en u betaalt voor buitengerechtelijke incassowerkzaamheden dan ook geen uurtarieven. 

Mediation

Wij hebben een aantal ervaren mediators in huis, die opgeleid zijn om te bemiddelen bij geschillen op uiteenlopende gebieden. We zetten mediation - indien mogelijk en gewenst - graag voor u in, omdat het u tijd, geld en evenzoveel energie kan besparen. 

Cursussen en workshops

Onze advocaten verzorgen cursussen en workshops over juridische onderwerpen. Dit doen we voor andere advocaten en ook voor cliënten en andere geïnteresseerden.

Communicatie

Wij houden u graag op de hoogte van juridisch nieuws dat voor u interessant of van toepassing kan zijn. Wij doen dit door middel van de website, waarop het laatste nieuws, handige tips en recente ontwikkelingen worden weergegeven, maar ook via onze maandelijkse digitale nieuwsbrief. Of volg ons op Twitter, LinkedIn, Facebook of Google+

Eurojuris

Wij zijn lid van Eurojuris, het grootste Europese netwerk van advocatenkantoren, met deelnemende kantoren in meer dan 40 landen en een groeiend aantal aangesloten kantoren buiten Europa. Het netwerk biedt ons een directe toegang tot buitenlandse kantoren met hun local knowledge, noodzakelijk voor het adequaat behartigen van uw belangen in het buitenland. www.eurojuris.nl

RWV Advocaten is een maatschap die mede beroepsvennootschappen omvat en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer: 27340982

© 2017 RWV