Je wil de beste juridische oplossing voor wat je bezighoudt. Waar je misschien wel wakker van ligt. Maar wat is de beste? Je hebt behoefte aan een professionele sparringpartner. Iemand die met je meedenkt. In én out of the box. Die laat weten wat de (on)mogelijkheden zijn. Wat de risico’s zijn als je niets doet. En hoe ver je wel of beter niet kan gaan. Juridisch en praktisch. Toegesneden op jou.

OPRECHT BETROKKEN

Bij RWV Advocaten snappen we dat. Onze deskundige en bevlogen advocaten lossen samen met jou jouw juridische vraag op en het liefst ook het onderliggende probleem. Wel zo duurzaam, daar houden we van. Dat doen we op onze eigen, authentieke en oprecht betrokken wijze. Op een manier die bij je past, zodat het goed gaat én voelt. Want ja, daar worden we zelf ook blij van.

specialisten met impact

Je krijgt onze juridische kennis in combinatie met heldere communicatie en ijzersterke strategieën. Voor nu en de toekomst. We zien én creëren mogelijkheden die het verschil maken. We scheppen kansen en regelen de zaak.  Optimistisch. Pragmatisch. En bovenal: vol impact.

MATCHING tarieven

Je krijgt het best mogelijke advies.  En een zo efficiënt mogelijke aanpak. Omdat iedere klant en iedere zaak anders zijn, maken we heldere en op maat gesneden afspraken over onze kosten. Een uurtarief, vast tarief, mixed fee, succesfee en hybride vergoedingen. Optimistisch als we zijn, is ook hier veel mogelijk. Bespreek je wensen met je RWV-sparringpartner, dan komen we tot de juiste match. En onze oprechte betrokkenheid? Die is standaard inbegrepen. 

Heb je een rechtsbijstandverzekering? Geen probleem! Je kunt zelf een advocaat kiezen

Beschik je over een rechtsbijstandverzekering, dan heb je vaak de mogelijkheid om zelf je advocaat te selecteren. Zo kun je dus ook onze advocaten inschakelen. Voordeel: we gaan snel en vakkundig voor je aan de slag. Én we zorgen voor de afhandeling van de kosten met jouw rechtsbijstandverzekeraar.

missie, visie & kernwaarden

Visie

Wij geloven dat groei alleen mogelijk is als je vrijuit kunt ondernemen. Als innovatie en het grijpen van kansen de boventoon voeren. In een wereld waarin maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en wet-en regelgeving elkaar steeds sneller opvolgen is dat uitdagend. Als ondernemer wil je dan, zakelijk en privé, kunnen rekenen op optimisme, kennis en deskundige begeleiding die de ondernemersgeest voedt en voor gemoedsrust zorgt.

RWV Advocaten gelooft in een wereld waarin iedereen de ruimte heeft om kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen en daarmee dromen en ambities waar te maken.

We vinden dat wetten, praktische bezwaren en weemoed niet in de weg hoeven staan aan droom, daad en goede nachtrust.

Missie

De wereld verandert snel en wordt steeds complexer. Zo ook de wereld van wet- en regelgeving. Deze is daardoor voor veel mensen soms onduidelijk en omvangrijk.

Wij snappen en begrijpen dat! Wij nemen waar mogelijk de ballast en zorgen uit handen en slaan een brug tussen de juridische (on)mogelijkheden en de werkelijkheid. Op weg naar de beste oplossing.

  • Wij combineren begrip met inhoudelijke juridische en strategische kennis.
  • Wij bieden rust, duidelijkheid en pragmatische oplossingen.
  • Wij ontzorgen in conflictsituaties.
  • Wij lossen het probleem echt op.
Kortom, we zijn deskundig, authentiek, 
betrokken, optimistisch en bevlogen! 

werken bij RWV?

We zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers. Werken bij RWV Advocaten betekent dat je deel uitmaakt van een regionaal advocatenkantoor met prettig korte lijnen, een enorme dosis betrokkenheid en veel persoonlijke contacten waar je je deskundige, authentieke zelf kan zijn. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan eens op onze vacaturepagina of er een geschikte vacature openstaat. 

Meer informatie over de vacatures

 

RWV Advocaten is een maatschap die mede beroepsvennootschappen omvat en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer: 27340982