MENU

Over ons

RWV Advocaten verleent kwalitatief hoogwaardige juridische diensten aan ondernemers en particulieren.

Advocatuur

Met ongeveer dertig advocaten zijn wij al meer dan 125 jaar een betrouwbare partner voor onze cliënten. Wij zijn klein als in een overzichtelijk team van advocaten met korte lijnen en persoonlijke betrokkenheid en groot in onze specialistische kennis op vrijwel alle rechtsgebieden.

OpRecht betrokken

Onze aanpak is pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. Of we nu bemiddelen bij conflicten, contracten opstellen, adviezen uitbrengen of procederen: altijd staan uw belangen en wensen centraal.

Mediation

Wij hebben een aantal ervaren mediators in huis, die opgeleid zijn om te bemiddelen bij geschillen op uiteenlopende gebieden. We zetten mediation - indien mogelijk en gewenst - graag voor u in, omdat het u tijd, geld en evenzoveel energie kan besparen. 

RWVWijzer: al onze kennis, gebundeld, voor u!

Bent u op zoek naar nieuwsartikelen, video's, webinars, evenementen of modellen over een bepaald onderwerp? U vindt het op onze website, in ons kenniscentrum. Wij kunnen u ook iedere maand onze digitale nieuwsbrief toesturen. Of volg ons op TwitterLinkedIn of Facebook.

Masterclasses

Kom eens naar een van onze masterclasses. Terwijl u geniet van de lunch, licht een van onze specialisten de juridische kant van een juridisch onderwerp toe. Dit doen we in een kleine setting en op informele wijze met veel ruimte voor interactie en discussie. 

Sport verbindt, RWV verbindt

We organiseren de laatste jaren regelmatig sportevenementen voor onze relaties. We geloven nl. dat netwerken ook op een sportieve en ontspannen manier kan. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze relaties elkaar ontmoeten om erachter te komen of ze mogelijk een waardevolle klik met elkaar hebben. Onze sportevenementen staan dan ook in het teken van verbinden: Sport verbindt, RWV verbindt!

Met die gedachte begonnen we ooit met de organisatie van een golftoernooi, maar omdat niet iedereen van golf houdt, hebben we de laatste jaren ons programma uitgebreid. Zo is er voor ieder wat wils.

Nieuwsgierig naar de evenementen? De videoreportages geven een goede impressie.  

Eurojuris

Wij zijn lid van Eurojuris, het grootste Europese netwerk van advocatenkantoren, met deelnemende kantoren in meer dan 40 landen en een groeiend aantal aangesloten kantoren buiten Europa. Het netwerk biedt ons een directe toegang tot buitenlandse kantoren met hun local knowledge, noodzakelijk voor het adequaat behartigen van uw belangen in het buitenland. www.eurojuris.nl

RWV Advocaten is een maatschap die mede beroepsvennootschappen omvat en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Leiden onder nummer: 27340982

© 2022 RWV