Wat kunnen onze advocaten 
insolventierecht voor jou betekenen? 

Ervaring

Wij treden op als curator, bewindvoerder en als stille bewindvoerder. Daardoor beschikken wij over veel ervaring en know how. Of het nu gaat om faillissement, uitstel van betaling of stille bewindvoering en pre pack, we doen het vaak. Met deze ervaring adviseren wij snel en doelgericht. 

Procederen

We hebben inmiddels een aanzienlijke track record opgebouwd van procedures over insolventierechtelijke onderwerpen: van bestuurdersaansprakelijkheid tot crediteurenbenadeling, financiering en zekerheden. We treden op zowel vóór als tegen curatoren, banken en bestuurders.

Incasseren

Raken jouw debiteuren of afnemers in financiële moeilijkheden, dan is snel en deskundig ingrijpen geboden. Onze mensen adviseren, incasseren en stellen je belangen veilig. Zo nodig door het aanvragen van een faillissement of door procederen.

Adviseren en begeleiden

In elk stadium van dreigende financiële moeilijkheden bieden wij je een advies op maat. In kwesties rond financiering, onderhandelingen met banken, zekerheden, herstructurering en reorganisaties voorzien wij je van de beste oplossingen. Ook bij een mogelijke doorstart adviseren en begeleiden wij je. Altijd juridisch gedegen en toegesneden op de belangen van jouw onderneming. 

Onze advocaten zijn specialisten in het - contractueel - versterken en veiligstellen van jouw persoonlijke en bedrijfsmatige positie. Dat geldt voor concernaansprakelijkheid, vraagstukken rondom aandeelhouders en 403-verklaringen. Ook in het geval van faillissementsfraude of bij bestuurdersaansprakelijkheden. Zo nodig staan wij je bij in gerechtelijke procedures of bij onderhandelingen met de curator.  

Waarom onze advocaten insolventierecht inschakelen? 

RWV Advocaten beschikt over een grote, diverse insolventiesectie en een omvangrijke ervaring en know how. Nauwe samenwerking met onze overige secties garanderen kwaliteit en handelingssnelheid. Ons doel is het snel en terdege oplossen van jouw juridische problemen. Oprecht betrokken betekent voor ons: prettig informeel, in nauwe samenwerking en altijd vanuit jouw belangen. Onze uitdaging is voor jou het onderste uit de kan te halen. Veel van onze advocaten zijn lid van INSOLAD, de Vereniging Insolventierecht Advocaten. Tevens zijn zij als docent verbonden aan onze interne en externe opleidingen.

wat klanten over ons zeggen

Het stoppen van het bedrijf was geen gemakkelijke keuze. Mede dankzij Harjo Bakker en Kelly Verheij is een akkoord gesloten waardoor wij – en onze schuldeisers - verder met ons leven kunnen. Ze beschikken over zeer veel kennis, maar buiten dat begrepen ze ons en maakten zij altijd tijd voor ons als we wilden overleggen of vragen hadden. Lees meer

Anoniem

Grootschalige bloemenkwekerij

Dankzij Harjo Bakker en Kelly Verheij hebben wij op tijd gekozen voor een faillissement. Het was geen gemakkelijke keuze, maar uiteindelijk voor zowel het bedrijf als het personeel wel de beste keuze. Door hen wisten wij precies wat wij in deze lastige situatie moesten doen. Lees meer

Penny BuurmanBuurman & Buurman

Misschien ook interessant voor jou