Dinsdag 27 februari | 12.15 - 13.45 uur


Het belang van een goed dossier kan niet genoeg benadrukt worden, vooral in situaties die te maken hebben met ontslag of het aanpassen van arbeidsvoorwaarden. Een goed dossier is noodzakelijk om de juiste stappen te kunnen nemen en, indien nodig, je rechten te kunnen afdwingen. Zonder een goed dossier loop je het risico dat belangrijke informatie verloren gaat en misverstanden ontstaan. Hierbij is het cruciaal dat de managers in jouw organisatie het belang begrijpen van een goede dossieropbouw. Mocht het dan misgaan, dan kunnen snel de juiste stappen worden genomen en worden verder juridische problemen voorkomen.

Tijdens deze masterclass legt arbeidsrechtadvocaat Thijs de Jong in detail uit wat een goede dossieropbouw precies inhoudt. Hij zal de methoden en technieken bespreken die nodig zijn om een dossier op te bouwen en wanneer het juiste moment is om dit te doen. 

Kom naar onze masterclasses

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan onze masterclasses. Deze masterclasses vinden plaats in een kleine setting waarin interactie en discussie centraal staan. Terwijl je geniet van de lunch, lichten onze advocaten de juridische kant van een arbeidsrechtelijk thema toe. 

Tijdens en na de presentatie staan we open voor al je vragen en opmerkingen. Omdat onze doelgroep voornamelijk bestaat uit HR-managers en P&O-medewerkers, is er volop ruimte om dieper op het onderwerp in te gaan. 

We kijken ernaar uit om je (opnieuw) te verwelkomen!

Inschrijven voor deze masterclass is alleen mogelijk op uitnodiging.