Bij vonnis van de Rechtbank 's-Gravenhage van 1 oktober 2013 werden Geerlings Mulder Katwijk B.V., Geerlings Mulder Rijnsburg B.V. en Nibeco B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. Martijn Hoving als curator.

De onderneming van Geerlings Mulder Katwijk B.V. richt zich op fabricage, onderhoud en reparatie van (voornamelijk geconditioneerde) laadbakken, aanhangers en aanverwante producten. De klanten zijn voornamelijk bloemenhandelaren en transporteurs van temperatuurgecontroleerde goederen (zoals bloemen, planten, groenten, fruit en andere levensmiddelen). Daarnaast richt de onderneming zich op de verhuisbranche en het luchtvrachtvervoer. De activiteiten zijn tijdelijk voortgezet door de boedel, in het kader van een mogelijke doorstart en het afronden van enkele projecten. Een doorstart van Geerlings Mulder Katwijk B.V. is uiteindelijk niet gelukt.

Bij het servicecentrum van Geerlings Mulder Rijnsburg B.V. op het veilingterrein in Rijnsburg wordt reparatie en onderhoud gedaan. Ook APK- en LPK-keuringen. Een doorstart van deze activiteiten ligt wel in de lijn der verwachtingen.

Nibeco B.V. is de holdingmaatschappij van Geerlings Mulder Katwijk B.V. en Geerlings Mulder Rijnsburg B.V. en kent geen eigen activiteiten.


Details en openbare verslagen kunt u (binnenkort) vinden op onze website. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze faillissementsadministratie.