Donderdagmorgen 17 april 2014 7:45 uur: de eerste ondernemers druppelen bij ons naar binnen. Het is vroeg, maar het is voor een goed doel; ontbijten ter ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Leiden.

Ontbijten, goed doel steunen en netwerken! Prima combinatie bij het Rmbb

Naast het steunen van het goede doel, heerlijk ontbijten, is het uiteraard ook de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, huidige contacten te bestendigen en relaties met elkaar te verbinden.

Goed werk door medewerkers en vrijwilligers Rmbb

Danig onder de indruk van het goede werk dat de medewerkers en vele vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis om en in het huis doen, dragen wij graag ons steentje bij door eens in de 2 jaar de Rmbb-leden uit te nodigen voor een ontbijt bij ons op kantoor.

De Leidse sleutel tot succes

Bij binnenkomst krijgt iedere ondernemer een sleutel die mogelijk toegang biedt tot de RWVkluis. Eric van Rossum van de Rabobank Leiden e.o. opent uiteindelijk met zijn sleutel tot succes de RWVKluis (een bankier die de kluis opent, hoe kan het ook anders!) en wint voor het Ronald McDonald Huis Leiden koekenpannen en een jaar lang koek van Meesterbakker Van Maanen. Jennifer Blogg, assistent-manager van het huis is zeer verrast en blij met de cadeaus. Eric zelf wint een plek in team RWV tijdens de Slag om Leiden en een boek over Leiden. Kan hij alvast gaan studeren!

Ook wordt stil gestaan bij het overlijden van Ron van Eijk. Ruim twintig jaar geleden richtte Ron van Eijk de allereerste Ronald McDonald Business Breakfast Club op en was jarenlang voorzitter van het Rmbb. Zijn gemis is voelbaar. De gesproken woorden mooi en treffend.

Ontbijt u een keer mee?

De ontbijtmeetings vinden twaalf keer per jaar plaats, elke keer op de derde donderdag van de maand. De deelnemers treffen elkaar óf in een horecagelegenheid in Leiden (of regio) óf op locatie bij een van de deelnemers. Veel tijd nemen de meetings niet in beslag: de aanvangstijd is 08.00 uur precies en om 09.00 uur gaat iedereen weer zijn eigen weg. Overigens worden de meeste bijeenkomsten gesponsord door een van de deelnemers!

Wilt u een keer mee? Wij introduceren u graag. Neem hiertoe contact op met Eveline Blomjous (e.blomjous@rwv.nl) of kijk op de site van het Rmbb https://www.rmbb.nl.