Na in totaal ruim 10 jaar bij RWV Advocaten, gooit Katja Heede het nu letterlijk over een hele andere boeg. Binnenkort verhuizen zij en haar man Fabio naar hun boot in IJmuiden, van waaruit ze vervolgens de wereld varend verder gaan verkennen.

Balans

In het begin van haar carrière bij RWV maakten Katja en haar man ook al een grote reis met hun boot. Toen bleven ze twee jaar weg, nu is er geen einddatum. De kans dat we haar ooit nog terugzien in Nederland en/of de advocatuur is klein. “Dat zou betekenen dat er iets niet goed is gegaan”, zegt Katja lachend. Niet dat ze het niet naar haar zin had hier, maar ze zijn niet verbonden aan Nederland. “Mijn man komt uit Italië, ik uit Denemarken. Met deze reis gaan we een hele nieuwe fase van ons leven in.”

Katja kwam in 2005 bij RWV, ging weg in 2010 en keerde vervolgens in 2015 weer terug. “Ik wil een bepaalde balans in mijn leven en daarom niet fulltime advocaat zijn. Vijftien jaar geleden kon dat niet anders, maar in 2015 kon ik wel parttime komen werken en ben ik met plezier teruggekeerd naar RWV.”

Omzeilen

Nu is de balans dus doorgeslagen naar een leven zonder advocatuur. En hoewel sommige ambtenaren Katja liever omzeilen na tien jaar de ene na de andere draconische bestuursrechtelijke procedure, geldt dat zeker niet voor de RWV’ers. Katja’s aanstekelijke lach, optimistische en vrolijke persoonlijkheid en natuurlijk haar kennis en ervaring worden enorm gemist. Met haar vertrek gaat een zeer gewaardeerde en waardevolle collega verloren voor de Secties Vastgoed en Bestuursrecht én voor het kantoor.

RWV wenst Katja en Fabio een behouden vaart en uiteraard alle goeds voor de toekomst. ‘May the wind always be at your back and the sun upon your face’

Vragen over bestuursrecht

Naast Katja zijn er nog meer specialisten op het gebied van bestuursrecht bij RWV. Zij kunnen u ook bijstaan bij een bestuursrechtelijke kwestie. Dus neem gerust contact op voor advies.