Bij RWV houden we van sport! Basketbal, hockey, volleybal, tennis, golf, iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. Maar met voetbal hebben we allemaal wat. Ieder heeft wel zo zijn eigen favoriete eredivisieclub, maar we dragen de topklasseclubs in de regio een warm hart toe. En we zijn trots op de clubs, ze doen het goed!

Voetbal is een teamsport. Samen bereik je een bepaald doel. Het gaat om de balans in het team. Je kunt niet 11 Messi’s in je elftal hebben, dan gaat het mis. Je hebt werkers nodig, spelers die veldinzicht hebben en tactisch kunnen spelen en spelers die er staan op het moment dat het nodig is. Die net dat beetje extra brengen. Alleen met die balans ben je als elftal succesvol!

Bij RWV werkt het net zo. Wij werken samen om voor de klant het beste resultaat te halen. We passen elkaar letterlijk de bal toe! Ieder heeft zo zijn specialisme en het is nu juist de kracht om dat specialisme te benutten.
Maar niet alleen de advocaten zijn onderdeel van het RWV team. Secretaressen, receptionisten en alle andere ondersteuners zijn net zo belangrijk. Die balans is belangrijk, net als in een voetbalteam. Want alleen dan kunnen we als kantoor succesvol zijn.