MENU

Anne-Mar Bootsma

Advocaat

Anne-Mar is gespecialiseerd in het familierecht. Ze staat haar cliënten op betrokken wijze bij in zaken als echtscheiding met alle bijkomende financiële- en alimentatieperikelen. De combinatie van juridische, zakelijke en emotionele aspecten is wat Anne-Mar onder meer tot het familierecht aantrekt. 

Naast rechten heeft Anne-Mar ook Pedagogische Wetenschappen gestudeerd. Door haar studie heeft zij specialistische kennis en besef van de grote impact die een echtscheiding kan hebben op alle betrokkenen en zeker ook op kinderen. Ze streeft daarom bij voorkeur naar een gezamenlijke oplossing, waarbij de belangen van de kinderen een belangrijke rol spelen.  

Door haar empathische houding heeft zij niet alleen oog voor de zakelijke belangen, maar ook voor de emoties. Als de omstandigheden daarom vragen, gaat Anne-Mar de gang naar de rechter zeker niet uit de weg. Ze is juridisch en analytisch sterk en door haar werkervaring bij de rechtbank, is zij in staat een zaak vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Dat helpt haar om samen met haar cliënten tot creatieve en bevredigende oplossingen te komen.

Lees meer +
Lees minder
© 2022 RWV